Kylpyhuoneremontti, jonka lopputulos on mieluinen, turvallinen ja kestävä!

Helppo kylpyhuoneremontti, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta dokumentointiin

Sauna- ja kylpyhuoneremontin kaikissa vaiheissa tarvitaan kokemusta ja tietoa. Huolella tehty remontti saa lopputuloksen kestämään jopa 40 vuotta, mikä säästää rahaa ja takaa, että tilat ovat terveelliset, turvalliset ja miellyttävät käyttää. Olemme toteuttaneet viimeisen kymmenen vuoden aikana yli 1500 märkätilaremonttia ympäri Suomen.

Remppa ja asiointi kaikkien asiaan liittyneiden henkilöiden kanssa sujui hyvin. Lopputulos oli odotetun kaltainen ja työt hoitui rivakasti.

Rauli Juva

Erittäin ammattitaitoinen porukka. Sähkömiehet, putkimiehet, purkajat ja asentajat tekivät todella laadukasta jälkeä hankalassa 50-luvulla rakennetussa kohteessa. Sauna-, WC- ja kylpytilat tulivat todella siistiin kuuntoon, kaikki putket ja johdotukset saatiin piiloon ja erikoistoiveet pystyttiin toteuttamaan. Muutama muu yritys kävi tarjousvaiheessa kohteessa, mutta eivät tehneet tarjousta, koska työ vaikutti haastavalta. Saunatohtori selvisi hommasta kunnialla, ainoastaan aikataulu hieman venyi jossain kohtaa.

H Stone

Aivan loistava palvelu. Asentaja oli todellinen ammattilainen, hoiti hommassa todella tarkasti, varsinkin kun asiakkaalta oli pari juttua unohtunut, tämäkään ei ollut ongelma. Täyden 10 palvelu! Suosittelen

Mikko Dunderfelt

Teimme kylpyhuoneremontin sinulle helpoksi – näin se etenee

Haluamme tarjota kylpyhuoneen remontointiin palvelukokonaisuuden, jonka jokainen osa-alue on toteutettu asiakasta ajatellen. Olemme panostaneet muun muassa siihen, että asiakkaalla on mahdollisuus nähdä saunatilat kuvina jo ennen toteutusta. Meiltä saat toteutuksen kokonaispakettina, ilman turhia välikäsiä.

Suunnitelman tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Asiakkaidemme kokemuksia

Ideoita kylpyhuoneremonttiin – katso kuvia remontoiduista kylpyhuoneista

Onnistunut kylpyhuoneremontti Saunatohtorin kanssa

Vastaamme siitä, että asentajat ovat koulutettuja ja luotettavia ammattilaisia. Huolehdimme myös mieleisesi sauna- ja pesutilojen suunnittelusta ja varmistamme, että lopputulos täyttää kostea- ja märkätilojen nykyvaatimukset, esimerkiksi vesieristeissä.

Annamme työllemme kahden vuoden takuun ja vesieristeille 10 vuoden takuun, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pistää nimi alle ja nauttia mielenrauhasta.

Etsimme saunaremonttiin hinta-laatusuhteeltaan parhaat budjettiisi sopivat tarvikkeetSuunnittelijamme ottavat huomioon, miten saatavilla olevat materiaalit, niiden ominaisuudet ja erilaiset työstötavat vaikuttavat urakan loppuhintaan. Tavoitteenamme on pitkään kestävä tyylikäs lopputulos.

Huolelliset purku- ja pohjatyöt ovat olennainen osa ammattimaisesti toteutettua remonttia. Rakennetutkimukset, kuten kosteusmittaukset ja asbestikartoitus, varmistavat saunaremontin onnistumisen  ja lopputuloksen kestävyyden: rakenteet ovat kunnossa ja nykyvaatimusten mukaisia. Varmistamme myös, että märkätilan sähköturvallisuus ja vesieristys täyttävät nykyvaatimukset.

Työnjohtajamme toimivat märkätila-asentajiemme taustalla ja varmistavat, että remontti etenee alusta loppuun määräysten mukaisesti ja laadukkaasti.

Lopputuloksena on saunaremontti, jonka lopputulos on mieluinen, turvallinen ja kestävä!

Usein kysyttyä kylpyhuoneremontista

Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee 10000–20000 € välillä.

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi ilman kosteusvaurioita kestää n. 4–5 viikkoa.

Purkutyöt voi tehdä myös itse. Yleensä myös purkujätteet ovat vastuullasi, mikäli teet purkutyöt itse.

Halutessasi voit hankkia remontin materiaalia / tuotteita myös itse. Toki tarjoamme mielellämme koko remontin materiaaleineen ja kalusteineen.

Taloyhtiössä tehdessä remonttia, tulee tehdä taloyhtiölle muutostyöilmoitus. Muutostyöilmoituksen hyväksymisen jälkeen on lupa tehdä remonttia taloyhtiössä.

Pyrimme etukäteen huomioimaan kaikki mahdolliset yllätykset, jotta remontin tekeminen olisi mahdollisimman mutkatonta. Yleisimmät piilossa olevat yllätykset liittyvät kosteusvaurioihin tai rakenteellisiin virheisiin.

Kauttamme saat aina tarjoukseen myös putki- ja sähkötyöt materiaaleineen.

Toimitamme remontin valmistuttua kotitalousvähennystä varten erittelyn työstä ja materiaalista. Remonteistamme saat aina kotitalousvähennyksen.

Käytössämme on OP-Pohjolan rahoitusmahdollisuus. Lue lisää rahoituksesta.

Huolehdimme remonttien aikaisten purku- ja rakennusjätteiden pois viennin ja tarvittavat kierrätykset.

Remontoitavat tilat ovat poissa käytöstä remontin ajan. Ei tarvitse muuttaa pois remontin ajaksi, mutta näitä tiloja et voi käyttää.

Remontin aikana ei tarvitse olla paikalla, on kuitenkin hyvä olla tavoitettavissa.

Mikäli remontoitavien tilojen käyttötarkoitus ei muutu, et tarvitse remontille rakennuslupaa.