|

Mitä kylpyhuone- / saunaremontti maksaa?

Sauna- ja kylpyhuoneremontteja miettiessä ensimmäisenä mieleen nousee usein kysymys, paljonko remontti maksaa?

Remonttia suunnitellessa on hyvä huomata, että hintaan vaikuttavia tekijöitä on useita. Tästä syystä emme voi ilman lisätietoja antaa suoraa hintaa juuri sinun remontillesi, mutta voimme auttaa kertomalla toteutuneiden remonttien keskimääräisiä hintoja. Toivottavasti näistä suuntaa-antavista hinnoista on apua. Alta löydät lomakkeen, jonka avulla voit helposti selvittää myös juuri sinun remonttisi hinnan.

(Hinnat perustuvat yli 1500 toteutuneeseen remonttiimme.)

Mitä saunaremontti maksaa?

Pelkän saunaremontin hinta vaihtelee yleensä 5000-10000€ välillä.

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Kylpyhuoneremontin hinta on keskimäärin n. 10000 – 20000€.

Mitä WC-remontti maksaa?

WC- remontin hinta on yleensä 5000 – 10000€.

Mitä kylpyhuone ja saunaremontti maksaa?

Kylpyhuone- ja saunaremontin hinnat liikkuvat 15000-25000€ välillä. Näissä kokonaisuuksissa hinta voi vaihdella paljon kohteen ja haluttujen muutosten mukaan.

Mistä hinta koostuu?

Remontin hinta koostuu aina seuraavista asioista: työn osuus (sisältäen putki- ja sähkötyöt), kalusteet ja tarvikkeet sekä rakennus- ja pintamateriaalit. Näiden välillä kustannukset jakautuvat Saunatohtorilla seuraavan kuvion mukaisesti:

Kuviosta näet mistä lopullinen hinta koostuu.

Mitä minun remonttini maksaa?

Juuri sinun kylpyhuone-, sauna-, WC- tai kodinhoitohuoneremonttisi todellisen hinnan selvittäminen on onneksi helppoa. Alla olevalla botilla voit jättää meille tarjouspyynnön, jonka kautta saatte tietää hinnan remontillenne.