-

Timo Stranius: ”Kyllä näki kavereista heti, että heillä on silmää sille asialle.”

Timo Stranius teetätti Saunatohtorilla sauna- ja kylpyhuoneremontin. Vuonna 1987 rakennetussa talossa pesutilat olivat alkuperäisessä kunnossa, eivätkä olleet koskaan miellyttäneet silmää. Remonttia oli pohdittu jo pitemmän aikaa, ja Saunatohtorin yhteydenotto ja tarjous laittoi viimein projektin liikkeelle.

Pesutilat eivät olleet oikeastaan koko asumisaikana olleet meille mieleen. Remonttia olimme miettineet jo siitä asti kun muutimme, vuodesta 2010. Nyt sitten sattuivat soittamaan Saunatohtorilta ja kysyivät, voivatko tulla esittäytymään ja tekemään tarjouksen. Heidän tarjouksensa oli oikeastaan sellainen alkusysäys kauan mielessä pyörineelle projektille.

Saunatohtorissa Straniuksen vakuutti kokonaisvaltaisen ratkaisun tarjoaminen. Myös firman vahva asiantuntemus on jäänyt hänellä mieleen.

Saunatohtori pystyi aika kivuttomasti tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelun, joka kuulosti niin helpolta, että siihen myös uskalsi lähteä mukaan. Vakuutuimme siitä, että remontti pystytään tekemään kohtalaisessa ajassa emmekä joudu olemaan mahdottomia aikoja ilman kylpyhuonetta. Ja kyllähän se siinä aikataulussa valmistui, jonka olivat antaneetkin – noin viitisen viikkoa kesti koko remontti.

Vahva asiantuntemus heillä tuntui olevan myös, pystyivät välittömästi antamaan näkemyksiä siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Kyllä näki kavereista heti, että heillä on silmää sille asialle.