Jouko Nikula: ”Saunatohtori oli samalla viivalla erään toisen vastaavan firman kanssa.”

Jouko Nikulalle tehtiin kylpyhuoneremontti Saunatohtorin toimesta. Entinen kylpyhuone alkoi olla jo iäkäs, ja Nikula arveli remontin myös helpottavan asunnon mahdollista myyntiä tulevaisuudessa. Saunatohtorin valintaan vaikutti hyvä remonttisuunnitelma.

Vuonna 1989 rakennetussa asunnossamme kylpyhuone oli vielä alkuperäisessä kunnossa, se rupesi jo olemaan tiensä päässä. Mietimme myös, että jossain vaiheessa luultavasti muutamme tästä pois, jolloin jo valmiiksi tehty kylpyhuoneremontti varmasti helpottaisi myyntiä.

Ennen lopullista remontin tekijän valintaa Saunatohtori oli samalla viivalla erään toisen vastaavan firman kanssa. Hinnassa ei juurikaan ollut eroa, mutta Saunatohtorin remonttisuunnitelma vaikutti mukavammalta. Toisella firmalla kylpyhuonekalusteet olisivat sisältyneet pakettiin, joten valinnanvaraa ei niiden suhteen ollut. Saunatohtorilla kalusteet sai valita itse – toisaalta se tiesi enemmän hommaa meille.

Saunatohtorin palveluihin ja erityisesti asennukseen on Nikula ollut hyvin tyytyväinen.

Asennus meni aivan nappiin ja kommunikaatio pelasi hyvin. Suunnittelu olisi voinut olla vielä yksityiskohtaisempaa. Muillekin olemme kertoneet, että ollaan oltu tyytyväisiä. Homma hoitui.