-

Pirjo Sparig: ”Pidin nimenomaan siitä heidän huolellisuudestaan.”

Saunatohtori teki Pirjo Sparigille sauna- ja kylpyhuoneremontin. Vuonna 1984 valmistuneen talon pesutilat olivatkin jo remonttia vailla, ja myös huoli kosteusvaurioista sai Sparigin teettämään remontin.

Tämä talo on rakennettu 1984, ja remontti tuli ehdottomasti tarpeeseen. Paikat alkoivat jo olla vanhoja ja kuluneita, joten ne oli aika uusia. Silloin 80-luvulla ei vielä ollut tapana tehdä vesieristeitä, ja sen vuoksi olikin tärkeää tarkistaa, olisiko rakenteissa kosteutta. Jonkin verran sieltä sitten sitäkin löytyi, rakenteet kuivattiin tässä samassa yhteydessä.

Saunatohtori valikoitui remontin tekijäksi luotettavuutensa ansiosta. Yrityksen toiminta osoittautuikin erityisen huolelliseksi, mistä Sparig on hyvillään.

Jonkin verran olin katsellut näitä yrityksiä netistä, ja Saunatohtori vaikutti referenssiensäkin puolesta kaikkein luotettavimmalta. Törmäsin heihin Helsingissä kevätmessuilla, ja pyysin käymään saman tien.

Kaiken kaikkiaan Saunatohtorin toiminta oli hyvää ja luotettavaa. Pidin nimenomaan siitä heidän huolellisuudestaan. Venähtihän se remontti hieman noiden mittausten vuoksi, mutta niistäkin oli varoitettu etukäteen eivätkä tulleet yllätyksenä.

Remontti oli miellyttävä kokemus. Saunatohtori osasi homman ja toimi asiakaslähtöisesti.