-

Harri Tiainen: ”Olen suositellut kaikille, jotka ovat meidän saunaa käyneet katsomassa”

Harri Tiainen teetätti Saunatohtorilla kylpyhuone- ja saunaremontin. Ahkerasti saunovassa perheessä sauna oli ollut kovassa käytössä, ja remonttiin päädyttiin myös vaihtelun vuoksi.

”Olemme ahkeria saunojia, vähintään kerran päivässä joku viidestä perheenjäsenestä käy saunassa. Lauteissa alkoi jo elämän merkit näkyä. Ja kun on 15 vuotta katsellut niitä samoja seiniä, niin jossain vaiheessa haluaa sitten katsella vähän eriväristäkin saunaa.”

Tiainen päätyi teetättämään remontin Saunatohtorin kautta, sillä se vaikutti vastuulliselta ja selkeältä yritykseltä. Lisäksi vaakakupissa painoivat myös vanhojen asiakkaiden positiiviset kokemukset.

”Kävimme katsomassa saunanäyttelyitä, ja pyysimme tarjouksia eri puolilta. Saunatohtori vaikutti sellaiselta organisaatiolta, joka yksiselitteisesti kantaa vastuun kaikista tekemisistään yhdestä puhelinnumerosta. Joissakin paikoissa urakka olisi pilkkoutunut kahteen tai kolmeen osaan. Se on vain selkeää, kun yhteen paikkaan voi jättää sekä ruusut että risut.”

”Tutustuimme Saunatohtorin tarjontaan, ja kyselimme paristakin paikasta aikaisempien asiakkaiden kokemuksia. Siitä se sitten lähti.”

Tiainen on ollut tyytyväinen Saunatohtorin toimintaan, ja on valmis myös suosittelemaan yritystä muille kylpyhuone- ja saunaremonttia harkitseville.

”Homma sujui kokonaisuudessaan hyvin jouhevasti, ja kaikki asiat saatiin keskustelemalla sovittua. Se meni ihan kuten oli suunniteltukin.”

”Olen suositellut Saunatohtoria kaikille, jotka ovat meidän saunaa käyneet katsomassa ja kertoneet, että pitäisi tehdä remonttia.”