Puiset saunan lauteet

Erkki Jurvanen: ”Muutama kaveri on tuossa käynytkin kehumassa, että on komeat puitteet.”

Erkki Jurvanen teetti saunaremontin kesämökilleen Saunatohtorin kautta. Mökillä ollut vanha hirsisauna alkoi olla jo tiensä päässä, ja Jurvanen päätti remontoida sen. Hän teki itse uuteen saunaan rungot hirrestä ja muurasi seinät, sisätila rakennettiin nykyaikaisella tekniikalla. Saunatohtoriin Jurvanen tutustui rakennusmessuilla Jyväskylässä.

”Vanha sauna alkoi vedellä viimeisiään, ei siinä ollut edes kunnon perustuksia. Jyväskylässä rakennusmessuilla kävin Saunatohtorin osastolla juttelemassa, ja sieltä tulivat sitten miehet käymään; suunniteltiin ja laskeskeltiin. Ajattelin helpottaa sillä omaakin työtaakkaa, kun kaikkea ei tarvitsisi tehdä itse – niinpä tilasin osan toimituksesta Saunatohtorilta.”

Jurvanen on ollut erittäin tyytyväinen uuteen mökkisaunaansa sekä Saunatohtorin suunnitteluun ja työhön.

”Todella hyvännäköinen sauna siitä tuli. Lapsenlapsetkin kehuivat, että onpa papalla hieno sauna! Varmasti tulee olemaan ensi kesänä kovassa käytössä.”

”Olen ollut tyytyväinen Saunatohtorin työskentelyyn ja suunnitteluun. Aikataulullisestikin kaikki meni mukavasti – minulla oli omien rakentamisieni kanssa väljä aikataulu, ei tullut mikään hirveä kiire. Kokonaisuutena kaikki toimi todella hyvin.”

”Voin kyllä suositella Saunatohtoria. Muutama kaveri on tuossa käynytkin kehumassa, että on komeat puitteet. Olen sitten kertonut, että Saunatohtorilta saa, jos itse haluaa samanlaisen.”