-

Leö Österback: ”Aikataulu piti todella hyvin, ja sovitusta pidettiin kiinni.”

Leö Österbackille tehtiin sauna- ja kylpyhuoneremontti Saunatohtorin toimesta. Remonttia oli jonkin verran mietitty jo aiemmin, mutta Saunatohtorin aktiivinen yhteydenotto lopulta ratkaisi asian.

Olimme miettineet remontin tekemistä, ja sitten Saunatohtorilta otettiin meihin yhteyttä. Pieniä kosteusvaurioitakin oli havaittavissa, joten senkin puolesta oli jo aika uusia sauna- ja kylpyhuonetilat. Emme olleet itse aktiivisesti etsineet remontin tekijää, mutta kun Saunatohtorilta soittivat niin siitä se sitten lähti.

Saunatohtorin toiminnassa Österback kiittelee erityisesti sitä, että aikatauluja noudatettiin ja sovituista asioista pidettiin kiinni.

Asiallisesti ja kohteliaasti pojat kaiken hoitivat. Yhdessä katseltiin ja tutkittiin sekä mietittiin rauhassa, mitä homma suunnilleen tulisi maksamaan. Aikataulu piti todella hyvin, ja sovitusta pidettiin kiinni. Nykyaikana monissa asioissa saattaa aikataulussa pysyminen tuottaa vaikeuksia, mutta tässä siinä pitäydyttiin. Ja työmies teki hyvin korkealaatuista työtä. Varmasti tulen Saunatohtoria suosittelemaan muillekin.